Curs Bucatar

Evaluat la 4.54 din 5 pe baza a 50 de evaluări ale clienților
(50 de recenzii clienți)

850.00 lei 680.00 lei


bucatarUrmatorul curs:

Perioada de inscrieri: 02.11.2017 – 10.01.2018


Data de incepere:  11.01.2017


În desfăşurare

Data de incepere:  02.11.2017


Cod NC: 5122.2.1


Durata cursului: 4 luni si 2 saptamani


Tip curs: Calificare

Esti o persoană ordonata, care are simt estetic  dezvoltatat si care poate imbina aromele ingredientelor?  Atunci meseria de bucatar  ti se potriveste.

Ocupatia de  bucatar presupune realizarea meniurilor dupa anumite standarde organoleptice, prepararea de produse calde si reci dupa anumite retete, aprecierea calitativa a mancarii, asigurarea necesarului de materii prime pentru o anumita perioada de timp.

Avantajele participarii la curs:

  • Dobandirea competentelor necesare practicarii meseriei de bucatar;
  • Invatarea este asigurata de catre profesori  cu experienta vasta in domeniu;
  • Beneficiez, in mod gratuit de un loc de practica intr-o unitate cu profil culinar;
  • Programul este unul flexibil, stabilit de comun acord cu profesorul coordonator;
  • Dupa terminarea cursului obtin un certificat recunoscut atat la nivel national, cat si international.
  • Pot opta pentru modalitatea platii: in mod integral, sau in rate.

Dupa absolvirea cursului se elibereaza Certificat Autorizat, insotit de Suplimentul Descriptiv care atesta dobandirea urmatoarelor competente:

  1. Igiena si securitatea muncii
  2. Lucrul in echipa
  3. Organizarea activitatii unitatilor de alimentatie si turism
  4. Realizarea preparatelor culinare
  5. Realizarea dietelor
  6. Pregatirea preparatelor tip „catering” si „fast-food”
  7. Estetica preparatelor culinare

CONDITII DE INSCRIERE SI DOCUMENTE NECESARE:

Pregatirea minima obligatorie:  8/10 clase (invatamantul minim obligatoriu)

Documente necesare :

  • Copie CI
  • Copie certificat de naștere
  • Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
  • Copia ultimului act de studii
  • Adeverința medicala (cu specificația “clinic sanatos”) in original sau copie dupa fisa de aptitudini eliberata de medicina muncii.

Programul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) fost Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA) iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale si  Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si recunoscut in Uniunea Europeana.

Meseria de bucatar este o meserie creativa, ce implica realizarea de produse culinare diverse, produse menite sa satisfaca nevoile si cerintele clientilor.

50 de recenzii pentru Curs Bucatar

  1. Evaluat la 5 stele din 5

    Grigore T.

    Cursul este bine elaborat, etapele de prezentare sunt succesive – logice, facilitand invatarea cu usurinta atat a notiunilor de baaza cat si a celor aplicate. Lectorul este bine pregatit, cu experienta in acest domeniu; modalitatea de predare fiind foarte buna. A raspuns la toate intrebarile puse pe parcursul cursului cu amabilitate, transmitand o stare ideala pentru asimilarea cunostintelor de catre cursanti!
    Voi reveni si pentru alte cursuri in domeniu

  2. Evaluat la 5 stele din 5

    Maria G.

    O parere foarte buna. Doamna profesor cu o capacitate deosebita de cunstinte in domeniu reuseste sa predea pe intelesul tuturor.

  3. Evaluat la 4 stele din 5

    Alina G.

    Totul a decurs conform programului, iar datorita experientei si cunostintelor dnei profesoare am acumulat cunostinte noi. Regret nespus ca s-a terminat acest curs.

  4. Evaluat la 5 stele din 5

    Mircea M.

    Din punctul meu de vedere cursul a fost exact ceea ce aveam nevoie pentru a acumula suficiente cunostinte in arta bucatariei.

  5. Evaluat la 5 stele din 5

    Maria I.

    Sunt foarte incantata ca am participat la acest curs. Am acumulat multe cunostinte. Lucruri pe care le stiam le vad intr-o alta lumina care ma ajuta sa pun in practica ceea ce am acumulat de-a lungul timpului. Am descoperit lucruri noi despre secretele bucatariei foarte frumos explicate la curs. As recomanda tuturor sa participe la un astfel de curs unde inveti multe lucruri practice.

  6. Evaluat la 5 stele din 5

    Eugenia C.

    Multumiri. Cursul a fost bine organizat, sistematizat, pe intelesul tuturor. Am invatat sa abordez si la mine acasa bucataria in alt fel si am urmat acest curs cu toata placerea, fiindca am invatat lucruri practice si folositoare.

  7. Evaluat la 5 stele din 5

    Adina M.

    In primul rand vreau sa multumesc doamnei profesor pentru profesionalismul de care a dat dovada si pentru rabdarea pe care a aratat-o fata de noi. Ne-a ajutat sa insusim foarte multe cunostinte.
    Structura cursului este foarte bine pusa la punct.

  8. Evaluat la 5 stele din 5

    Gheorghita I.

    Un curs foarte bun, o atmosfera placuta. Personal foarte amabil, iar despre cadrul didactic numai cuvinte de lauda si mii de multumiri. Cursul este unul complex, bogat in informatii.

  9. Evaluat la 5 stele din 5

    Cristina R.

    Un curs foarte bun. Totul bine organizat. Daca ar fi sa mai fac un curs, as veni tot aici cu mare drag si cu multa satisfactie.
    Mii de multumiri doamnei profesoare!

  10. Evaluat la 5 stele din 5

    Andreea I.

    Un curs excelent. Un lector de milioane. Din punctul meu de vedere totul a fost foarte frumos si nu am nicio obiectie. Va multumesc!

  11. Evaluat la 5 stele din 5

    Diana P.

    Curs complet si complex. Un lector rabdator, dedicat meseriei, si cu foarte multa experienta in domeniu.

  12. Evaluat la 5 stele din 5

    Razvan L.

    In opinia mea este un curs reusit. Are foarte multe ore de practica, iar lectiile de teorie reusesc sa parcurga cu pasii necesari toata materia. Recomand cu incredere acest curs.

  13. Evaluat la 5 stele din 5

    Cristian N.

    Pe intreaga durata a cursului am asimilat informatii utile pentru a desfasura aceasta profesie. Un curs bine structurat, amplu si bine predat de catre doamna profesor.

  14. Evaluat la 5 stele din 5

    Andrei P.

    Am o parere foarte buna despre curs. Am invatat foarte multe lucruri. Am venit cu drag si o sa recomand mai departe cursul. Lectorul este o persoana deosebita, cu foarte multa rabdare. S-a ocupat excelent de formarea noastra in aceasta meserie.

  15. Evaluat la 5 stele din 5

    Cristina T.

    Sunt placut surprinsa ca, inca mai exista scoli si profesori de calitate.
    Vor recomanda cu drag tuturor cunostintelor

  16. Evaluat la 5 stele din 5

    Paula B.

    Este un curs foarte educativ, cu un profesor foarte atent si profesionist. Am invatat lucruri foarte bune, care ma vor ajuta pe viitor.

  17. Evaluat la 4 stele din 5

    Costin C.

    Este un curs pe care il recomand cu incredere oricarei persoane care este la inceput de drum.

  18. Evaluat la 5 stele din 5

    Daniela G.

    Multumita de acest curs, am invatat lucruri noi si din bucataria romaneasca. Totul a fost foarte bine explicat.

  19. Evaluat la 3 stele din 5

    Alexandru D.

    Este un curs unde am dobandit cunostintele optime, la orele de curs desfasurate.

  20. Evaluat la 5 stele din 5

    Mihaela S.

    Foarte multumita de restaurantul unde am facut practica. Nota 10.

  21. Evaluat la 3 stele din 5

    Iuliana B.

    Bine predat cursul. Trainerul rabdator si corect.

  22. Evaluat la 5 stele din 5

    Florentina G.

    In general cursul pentru mine a fost foarte important, am avut multe de invatat pentru meseria de bucatar. Am sa recomand si altor persoane acest curs.

  23. Evaluat la 5 stele din 5

    Julian L.

    Un curs foarte bun!

  24. Evaluat la 5 stele din 5

    Doina D.

    Fiind incepatoare am inteles tot ce s-a predat. Trainerul a fost foarte explicit iar cand i s-au pus intrebari nu a ezitat sa raspunda. Foarte bine pregatita si cu multa rabdare.

  25. Evaluat la 5 stele din 5

    Iuliana S.

    Pregatire foarte buna. Multumesc.

  26. Evaluat la 5 stele din 5

    Silvia M.

    Sunt foarte multumita de curs. Cu respect si multumiri.

  27. Evaluat la 5 stele din 5

    Marian C.

    Dupa parerea mea este un curs extraordinar.

  28. Evaluat la 5 stele din 5

    Daniel N.

    Foarte bine organizat.

  29. Evaluat la 4 stele din 5

    Andrei A.

    Un curs de la care am invatat esentialul bucatariei. Igiena in primul rand la locul de munca si notiunile de baza care ma vor ajuta pe viitor.

  30. Evaluat la 5 stele din 5

    Anghel Raluca

    Foarte bun cursul! Recomand!

  31. Evaluat la 5 stele din 5

    Mihaela B

    Eu am fost multumita de acest curs. Am invatat multe lucruri noi explicate foarte bine de trainer.

  32. Evaluat la 5 stele din 5

    Magdalena G.

    Am o parere foarte buna despre cursul de bucatar, facut la dvs. Am acumulat cunostinte noi desi lucrez in domeniu. Lectorul a fost foarte intelegator si rabdator si ii multumesc pe aceasta cale pentru sfaturile pe care le-am primit.

  33. Evaluat la 5 stele din 5

    Ionut T

    Foarte bine organizat. Trainer foarte bine instruit iar practica se face intr-un mediu igienizat si bine pus la punct.

  34. Evaluat la 5 stele din 5

    Mihaela S.

    Excelent! Fara cuvinte! Am intalnit seriozitate, professionalism, corectitudine.

  35. Evaluat la 4 stele din 5

    Costel P.

    Parerea generala despre curs este buna catre excelent. Predarea teoretica a fost bine structurata si clara, pe intelesul tuturor.

  36. Evaluat la 4 stele din 5

    Razvan S.

    Parerea mea este una foarte buna deoarce am adunat multe cunostinte in materie de gastronomie si nutritie.

  37. Evaluat la 4 stele din 5

    Adriana N.

    Am acumulat foarte multe cunostinte intr-un timp scurt, nici eu nu credeam. Felicitari doamnei profesoare pentru rabdare si profesionalism.

  38. Evaluat la 4 stele din 5

    Gabi B.

    Consider ca am invatat foarte multe notiuni si modul de predare a fost excelent. Ma bucur ca am avut ocazia sa intalnesc oameni noi.

  39. Evaluat la 5 stele din 5

    Marius D.

    A fost un curs excelent care m-a invatat multe lucruri noi si mi-a readus aminte unele cunostinte pe care le aveam despre bucatarie. Cursul a fost pe intelesul meu si pt ca doamna lector a comunicat excelent cu noi si ne-a predat pe intelesul nostru.

  40. Evaluat la 5 stele din 5

    Madalina D.

    Sunt multumita ca prin acest curs imi pot realiza si indeplini visul de a ajunge mai sus si a mi se deschide niste usi. II multumesc trainerului ca este un om cu multa rabdare si ne-a explicat ori de cate ori a fost nevoie. Parerea generala este foarte buna.

  41. Evaluat la 3 stele din 5

    Ramona M.

    Materialul folosit la curs a acoperit foarte bine necesarul de informatii teoretice si practice, explicatiile si discutiile din clasa au fost foarte clare si utile.

  42. Evaluat la 5 stele din 5

    Christian N.

    Un curs foarte bine organizat, in care au fost trecute in revista elemente ce au acoperit o plaja foarte larga de cunostinte necesare bunei desfasurari a activitatii intr-o bucatarie a unei unitati din domeniul alimentatiei publice. Am gasit a fi deosebit de interesante informatiile legate de nutritive si de construirea unei alimentatii sanatoase. Consider ca la terminarea cursului, am cladit cu adevarat competentele pe care mi le doream.

  43. Evaluat la 4 stele din 5

    Madalina N.

    Mi-a placut acest curs pentru ca mi-a completat informatiile referitoare la bucatarie in general, iar in particular pot spune ca am inteles si aprofundat date pe care nu le cunosteam despre substantele nutritive necesare organismului uman. M-am bucurat sa aflu toate aceste informatii in rand pentru ca eu sa am o alimentatie corecta si completa.

  44. Evaluat la 3 stele din 5

    Robert C.

    Sunt multumit, am aflat multe lucruri legate de bucatarie. Trainerul s-a exprimat pe intelesul tuturor.

  45. Evaluat la 4 stele din 5

    Bogdan C.

    Cursul a fost foarte bine organizat. Suportul de curs este foarte bine structurat si detaliat. Din cauza programului nu am putut ajunge la unele lectii dar suportul de curs a asigurant toate informatiile.

  46. Evaluat la 4 stele din 5

    Florin L.

    Am acumulat cunostinte noi si interesante care sigur ma vor ajuta in viitor. Desfasurarea cursului a fost interactiva. Va multumesc pentru implicare si pentru cursurile la care am participat cu placere.

  47. Evaluat la 3 stele din 5

    Stefan G.

    Opinia mea despre curs este foarte buna, am avut ce invata si datorita cursului pot lucra ca bucatar.

  48. Evaluat la 4 stele din 5

    Mihaela S.

    Cursurile sunt bine pregatite iar profesoara este excelenta.

  49. Evaluat la 4 stele din 5

    Lucian F.

    Un curs de Bucatar la care s-au dobandit cunostintele necesare pentru a profesa in acest domeniu.

  50. Evaluat la 4 stele din 5

    Remus M.

    Cursul asigura formarea profesionala de buna calitate, materialele relevante care furnizeaza informatii specifice concludente. Reprezinta un punct de reper important pentru cursantii care doresc sa initieze o cariera in profesia/meseria de bucatar.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descriere

Curs de Bucatar

Esti o persoană ordonata, care are simt estetic  dezvoltatat si care poate imbina aromele ingredientelor?  Atunci meseria de bucatar  ti se potriveste.

Ocupatia de  bucatar presupune realizarea meniurilor dupa anumite standarde organoleptice, prepararea de produse calde si reci dupa anumite retete, aprecierea calitativa a mancarii, asigurarea necesarului de materii prime pentru o anumita perioada de timp.

Avantajele participarii la curs de Bucatar:

  • Dobandirea competentelor necesare practicarii meseriei de bucatar;
  • Invatarea este asigurata de catre profesori  cu experienta vasta in domeniu;
  • Beneficiez, in mod gratuit de un loc de practica intr-o unitate cu profil culinar;
  • Programul este unul flexibil, stabilit de comun acord cu profesorul coordonator;
  • Dupa terminarea cursului obtin un certificat recunoscut atat la nivel national, cat si international.
  • Pot opta pentru modalitatea platii: in mod integral, sau in rate.

Dupa absolvirea cursului se elibereaza Certificat Autorizat, insotit de Suplimentul Descriptiv care atesta dobandirea urmatoarelor competente:

  1. Igiena si securitatea muncii
  2. Lucrul in echipa
  3. Organizarea activitatii unitatilor de alimentatie si turism
  4. Realizarea preparatelor culinare
  5. Realizarea dietelor
  6. Pregatirea preparatelor tip „catering” si „fast-food”
  7. Estetica preparatelor culinare

CONDITII DE INSCRIERE SI DOCUMENTE NECESARE PENTRU CURS DE BUCATAR:

Pregatirea minima obligatorie 8/10 clase (invatamantul minim obligatoriu)

Documente necesare :

  • Copie CI
  • Copie certificat de naștere
  • Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
  • Copia ultimului act de studii
  • Adeverința medicala (cu specificația “clinic sanatos”) in original sau copie dupa fisa de aptitudini eliberata de medicina muncii.

Programul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) fost Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA) iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale si  Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si recunoscut in Uniunea Europeana.

Meseria de bucatar este o meserie creativa, ce implica realizarea de produse culinare diverse, produse menite sa satisfaca nevoile si cerintele clientilor.

Telefon: 0744 660 448
Telefon: 0727 290 812
Sos. Mihai Bravu, Nr. 62A,
Spectrum Business Center, Parter, Sector 2,
Bucuresti