Curs Cofetar Patiser

Evaluat la 4.41 din 5 pe baza a 54 de evaluări ale clienților
(54 de recenzii clienți)

700.00 lei 560.00 lei

curs cofetar patiser

curs cofetar patiser

Urmatorul curs:

Perioada de inscrieri: 05.09.2017 – 14.11.2017


Data de incepere: 15.11.2017


In desfasurare

Data de incepere: 05.09.2017


Cod NC: 7412.2.1


Durata cursului: 4 luni si 2 saptamani


Tip curs: Calificare

 

Descrierea cursului Cofetar Patiser

Cursul este structurat in teorie si practica. Astfel ca in cele 4 luni si jumatate vei alterna teoria si practica astfel:

O data pe saptamana vii la sala de curs si vei invata despre igiena, vestimentatie, retete, proceduri din laboratoare si multe altele

In restul zilelor lucratoare vei fi repartizat la un laborator de cofetarie si patiserie, unde vei invata, practic, arta meseriei.

700 Lei (plata in rate)

560 Lei (plata integrala)

Avantajele participarii la curs:

  • Efectuarea stagiului de practica in unitati specializate cu cei mai buni specialisti;
  • Posibilitatea efectuarii stagiului de practica la locul de munca;
  • Primirea suportului de curs;
  • Calificarea in meserie finalizata cu obtinerea unei diplome recunoscuta nu numai national dar si CE;

Dupa absolvirea cursului se elibereaza Certificat Autorizat, insotit de Suplimentul Descriptiv care atesta dobandirea urmatoarelor competente:

  1. Aplicarea normelor de protectie a mediului.
  2. Aplicarea normelor igienico-sanitare
  3. Aplicarea N.P.M. si N.P.S.I.
  4. Ambalarea si pregatirea pentru comercializare a produselor.
  5. Asigurarea calitatii produselor
  6. Exploatarea echipamentelor pentru copt si racit.
  7. Exploatarea echipamentelor pentru pregatirea semipreparatelor de patiserie.
  8. Manipularea, conservarea si depozitarea materialelor si produselor alimentare.
  9. Prepararea produselor de cofetarie/patiserie.
  10. Prepararea semipreparatelor de patiserie.
  11. Realizarea decoratiunilor pentru produsele de cofetarie/patiserie.

CONDITII DE INSCRIERE SI DOCUMENTE NECESARE:

Pregatirea minima obligatorie: 8/10 clase (invatamantul minim obligatoriu)

Documente necesare :

  • Copie CI
  • Copie certificat de naștere
  • Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
  • Copia ultimului act de studii
  • Adeverința medicala (cu specificația “clinic sanatos”) in original sau copie dupa fisa de aptitudini eliberata de medicina muncii.

Programul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) fost Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA) iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale si  Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si recunoscut in Uniunea Europeana.

700 Lei (plata in rate)

560 Lei (plata integrala)

54 de recenzii pentru Curs Cofetar Patiser

  1. Evaluat la 5 stele din 5

    A fost un curs foarte placut si bogat in cunostinte, oameni de calitate, o foarte buna predare a cursurilor pe intelesul tuturor. Un curs in urma caruia am prins incredere sa ma angajez in acest domeniu sau sa imi deschid o cofetarie. Va multumesc!

  2. Evaluat la 5 stele din 5

    Un curs foarte bun, iar doamna profesoara este foarte bine pregatita, avand raspuns la toate intrebarile. Este genul de profesor care iti inspira incredere!

  3. Evaluat la 5 stele din 5

    Placut impresionata de faptul ca scoala a asigurat cursantilor locuri de practica in unitati importante.

  4. Evaluat la 5 stele din 5

    Cursul este foarte util in formarea mea profesionala. Pentru imbogatirea cunostintelor in domeniul patiseriei si a cofetariei.

  5. Evaluat la 4 stele din 5

    A fost un curs bun, in care am invatat multe lucruri, pe care sa le aplic in cariera de cofetar-patiser.

  6. Evaluat la 5 stele din 5

    A fost un curs foarte bun, in care am invatat multe lucruri noi si foarte utile. Imi pare rau ca nu a fost mai lung pentru a invata si mai bine tainele cofetariei.

  7. Evaluat la 5 stele din 5

    Consider ca m-a ajutat foarte mult acest curs si va multumesc din suflet, datorita voua am cunoscut oameni minunati dornici sa ii invete pe ceilalti.

  8. Evaluat la 4 stele din 5

    Un curs foarte bun in care am acumulat multe cunostinte noi.

  9. Evaluat la 4 stele din 5

    Acest curs m-a ajutat foarte mult sa invat lucruri noi. Doamna profesoara ofera explicatii pe intelesul tuturor si are foarte multa rabdare. Am sa recomand cu drag acest curs.

  10. Evaluat la 5 stele din 5

    Un curs util, practic, atat pentru cei care doresc o schimbare de profesie cat si pentru pornirea unei afaceri sau dezvoltarea unui hobby. Partea teoretica foarte buna, profesionist predata, partea practica variata, in functie de abilitatile personale ale cursantilor.

  11. Evaluat la 5 stele din 5

    (proprietar verificat)

    Curs excelent, doamna profesoara este un pedagog de exceptie, sfaturi prompte, la obiect si foarte utile, o reala doamna si un om deosebit de la care am invatat foarte multe. Retete diverse, de la simple la sofisticate, rabdare, calm si intelegere am gasit la acest curs si la doamna profesoara. Multumesc!!
    Recomand 1000%.

  12. Evaluat la 5 stele din 5

    O experienta placuta alaturi de o doamna foarte bine pregatita, disponibila de fiecare data pentru explicatii. Un grup de colege minunate. Acest curs imi va fi folositor atat pe plan profesional cat si pe plan personal.

  13. Evaluat la 5 stele din 5

    Un profesor extraordinar care detine o tehnica foarte buna de predare si explicare. Un bun prilej de a face schimb de opinii, retete, un mod placut de lucru cu colegii de curs.

  14. Evaluat la 4 stele din 5

    „Un curs excelent. Lector exceptional.”

  15. Evaluat la 5 stele din 5

    Am invatat lucruri noi si folositoare pe tot parcursul cursului, pe care le voi putea pune in practica.
    Am invatat tehnici noi si utile in prepararea produselor de patiserie si cofetarie.
    Ma declar foarte multumita!

  16. Evaluat la 4 stele din 5

    Este un curs bun, am acumulat cunostinte noi. Mi-am imbunatatit tehnicile de prelucrare.

  17. Evaluat la 5 stele din 5

    Cursul a decurs foarte bine. Doamna profesor a predat orele cum se cuvine, ca la carte. Am numai cuvinte de lauda.

  18. Evaluat la 3 stele din 5

    Am fost foarte multumita de acest curs. Mi-ar fi placut sa fie desfasurat pe o perioada mai lunga.

  19. Evaluat la 5 stele din 5

    Un curs foarte bine structurat, un lector deschis si intelegator, cu foarte multa experienta in domeniu. Ne-a indrumat pasii in acest domeniu cu multa daruire.

  20. Evaluat la 4 stele din 5

    A fost un curs foarte bun, si teoretic si practic. Ma bucur ca am participat.

  21. Evaluat la 5 stele din 5

    Un lector foarte bun la acest curs. Am fost foarte multumita de conditiile oferita la sala de curs, precum si de repartizarea la practica. Nota 10!

  22. Evaluat la 3 stele din 5

    Continutul cursului a fost util, mi-a placut locul in care am fost repartizata la practica. Recomand cu placer!

  23. Evaluat la 4 stele din 5

    O parere buna. Curs exceptional, lector extraordinar, foarte bine pregatit, care a explicat materia cu rabdare, pe intelesul tuturor.

  24. Evaluat la 5 stele din 5

    Cuprinde informatii legate de activitatea practica, despre ceea ce inseamna aceasta meserie nobila, dupa parerea mea. Lectorul are tact si metoda pedagogica.

  25. Evaluat la 4 stele din 5

    Unitatea unde am fost repartizata pentru practica m-a ajutat mult sa invat anumite lucruri, practic.

  26. Evaluat la 5 stele din 5

    Este un curs bine structurat, explicatiile sunt pe intelesul tuturor, am acumulat informatiile de baza necesare. As fi vrut sa tina mai mult.

  27. Evaluat la 3 stele din 5

    Teoria foarte buna.

  28. Evaluat la 4 stele din 5

    Recomand si celorlalte persoane care vor sa se initieze in tainele acestei meserii. Doamna profesor a stiut sa ma faca sa imi doresc sa fiu implicata si sa invat.

  29. Evaluat la 4 stele din 5

    Cursul s-a desfasurat in conditii prietenoase, am invatat foarte multe lucruri noi.

  30. Evaluat la 5 stele din 5

    Am acumulat cunostinte suficiente pentru a-mi antrena vointa de a profesa in meseria de cofetar.

  31. Evaluat la 4 stele din 5

    Curs bine organizat, sunt multumita mai ales de practica.

  32. Evaluat la 5 stele din 5

    Mi-a placut, am acumulat cunostinte multe, intr-un timp scurt. Un profesor exceptional care a avut rabdare sa ne explice si sa ne invete si sa raspunda la toate intrebarile.

  33. Evaluat la 3 stele din 5

    Am invatat elementele de baza foarte bine.

  34. Evaluat la 5 stele din 5

    Sunt foarte multumita de curs, mi-am imbogatit cunostintele. Doamna coordonator a fost foarte amabila.

  35. Evaluat la 4 stele din 5

    Un curs placut ca atmosfera in care am invatat notiuni noi si interesante. Orele de practica au fost eficiente si constructive.

  36. Evaluat la 4 stele din 5

    S-a predat excelent la teorie.

  37. Evaluat la 3 stele din 5

    Curs bun, cu teorie si practica multumitoare.

  38. Evaluat la 4 stele din 5

    Colegi saritori, coordonatoarea foarte buna. Parerea generala este buna.

  39. Evaluat la 5 stele din 5

    Este un curs bine organizat, cu informatii bine concentrate si structurate. Va multumesc pentru informatiile oferite.

  40. Evaluat la 5 stele din 5

    Este un curs bine structurat.

  41. Evaluat la 4 stele din 5

    Cadru didactic cu cunostinte foarte bune, explicarea tuturor nelamuririlor si partea teoretica foarte eficienta.

  42. Evaluat la 4 stele din 5

    Un curs foarte bun. Doamna profesoara preda foarte bine si argumentativ. Imi pare rau ca s-a terminat asa de repede.

  43. Evaluat la 5 stele din 5

    Sunt foarte multumita de cunostintele pe care le-am acumulat in urma acestui curs, in tainele cofetariei.

  44. Evaluat la 4 stele din 5

    Un curs adecvat. Pregateste cursantul de la nivel incepator.

  45. Evaluat la 5 stele din 5

    Totul s-a desfasurat cu o deplina seriozitate. Toata stima si respectul pentru doamna profesoara.

  46. Evaluat la 4 stele din 5

    Organizare buna, cursantii primesc raspuns la toate intrebarile, lectiile predate dezbatute in detaliu.

  47. Evaluat la 3 stele din 5

    Un curs lejer, fara afectarea activitatilor normale ale cursantilor.

  48. Evaluat la 4 stele din 5

    Am o parerea foarte buna. Cursul s-a tinut de un profesor bun.

  49. Evaluat la 5 stele din 5

    A fost un curs interesant din care am invatat multe de la doamna profesoara, si la practica a fost excelent, problema fiind ca nu am avut destul timp sa ma prezint

  50. Evaluat la 5 stele din 5

    Util. Eficient. Posibiliattea de a face practica la unitatile mentionate de doamna profesoara este lucrul cel mai minunat la acest curs. Explicatiile clare, incadrate in timp; informatii complete. Recomand acest curs oricui doreste sa se initieze (ca mine) in tainele cofetariei/patiseriei sau sa se perfectioneze aducand “bucatareala” la nivel de arta. MULTUMESC!

  51. Evaluat la 4 stele din 5

    Cursul a fost bine structurat, am trecut prin toata materia de patiserie si cofetarie. Am avut si material didactic, video, suportul de curs pe CD.

  52. Evaluat la 5 stele din 5

    Cursul este bine structurat. Apreciez maxima seriozitate cu care s-a desfasurat, pedagogia de care a dat dovada lectorul.

  53. Evaluat la 5 stele din 5

    Cursul m-a ajutat sa asimilez teoretic si practic cunostintele necesare pentru a activa in domeniu. Modul de predare interactiv ajuta cursantul sa participe activ la curs. Informatia este foarte bine structurata si usor de inteles.

  54. Evaluat la 5 stele din 5

    Am o parere foarte buna despre acest curs si am fost foarte multumita in toate privintele.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descriere

Curs Cofetar Patiser

Curs Cofetar Patiser acreditat si recunoscut ANC

Avantajele participarii la Curs Cofetar Patiser:

  • Efectuarea stagiului de practica in unitati specializate cu cei mai buni specialisti;
  • Posibilitatea efectuarii stagiului de practica la locul de munca;
  • Primirea suportului de curs;
  • Calificarea in meserie finalizata cu obtinerea unei diplome recunoscuta nu numai national dar si CE;
  • Consiliere in gasirea unui loc de munca

Dupa absolvirea cursului se elibereaza Certificat Autorizat, insotit de Suplimentul Descriptiv care atesta dobandirea urmatoarelor competente:

  1. Aplicarea normelor de protectie a mediului.
  2. Aplicarea normelor igienico-sanitare
  3. Aplicarea N.P.M. si N.P.S.I.
  4. Ambalarea si pregatirea pentru comercializare a produselor.
  5. Asigurarea calitatii produselor
  6. Exploatarea echipamentelor pentru copt si racit.
  7. Exploatarea echipamentelor pentru pregatirea semipreparatelor de patiserie.
  8. Manipularea, conservarea si depozitarea materialelor si produselor alimentare.
  9. Prepararea produselor de cofetarie/patiserie.
  10. Prepararea semipreparatelor de patiserie.
  11. Realizarea decoratiunilor pentru produsele de cofetarie/patiserie.

CONDITII DE INSCRIERE SI DOCUMENTE NECESARE:

Pregatirea minima obligatorie8/10 clase (invatamantul minim obligatoriu)

Documente necesare :

  • Copie CI
  • Copie certificat de naștere
  • Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
  • Copia ultimului act de studii
  • Adeverința medicala (cu specificația “clinic sanatos”) in original sau copie dupa fisa de aptitudini eliberata de medicina muncii.

Programul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) fost Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA) iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale si  Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si recunoscut in Uniunea Europeana.

Avantajele participarii la Curs Cofetar Patiser:

  • Efectuarea stagiului de practica in unitati specializate cu cei mai buni specialisti;
  • Posibilitatea efectuarii stagiului de practica la locul de munca;
  • Primirea suportului de curs;
  • Calificarea in meserie finalizata cu obtinerea unei diplome recunoscuta nu numai national dar si CE;
  • Consiliere in gasirea unui loc de munca

Programul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) fost Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA) iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale si  Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si recunoscut in Uniunea Europeana.

Telefon: 0727 290 812
Telefon: 0744 660 448
Sos. Mihai Bravu, Nr. 62A,
Spectrum Business Center, Parter, Sector 2,
Bucuresti