Termeni si conditii

Inscrierea pe site-ul www.bestcor.ro

Inainte de inscrierea la cursuri va rugam sa cititi cu atentie si sa acceptati termenii si conditiile Bestcor Training Center SRL

Inscrierea la cursuri presupune urmarea catorva pasi esentiali:

1. Cititi descrierea cursurilor si in caz de neclaritati contactati-ne la tel. 0727290812 sau la e-mail: contact@bestcor.ro

2. Accesati butonul “Ma inscriu”

3. Acesati butonul “Vezi cos”

4. Verificati comanda cursurilor afisata pe ecran. In cazul in care este conforma cu ceea ce doriti sa comandati alegeti numarul de cursanti pe care doriti sa-i inscrieti la curs.

5. Inregistrati-va datele personale si numele companiei (daca este cazul) care va plateste cursul. Aveti grija ca datele inregistrate sa fie trecute corect pentru a putea fi contactati de unul din consultantii Bestcor Training Center SRL pentru verificarea si validarea comenzii dumneavoastra.

6. Verificati sumarul comenzii, iar daca datele sunt corecte alegeti forma de plata: transfer bancar, plata prin Mobil Pay (site de plati online securizat) sau la sediul Bestcor Training Center SRL.

7. Acesati butonul “Am citit si accept termenii si conditiile”, dupa care butonul “Comanda cursuri”

8. Indiferent de forma de plata aleasa veti primi un e-mail la adresa mentionata in formularul de inscriere, la care se va genera din sistem factura proforma.

9. Factura proforma emisa are valabilitate 2 zile lucratoare. In cazul in care nu se efectueaza plata in cele 2 zile (valabil pentru plata prin transfer bancar sau la sediu) Bestcor Training Center SRL nu isi asuma raspunderea respectarii ofertei de curs afisata in proforma. Pentru a evita acest lucru va rugam sa ne contactati sau sa reluati inscrierea (valabil pentru selectarea optiunii de plata prin transfer bancar sau la sediu) pentru generarea unei noi facturi proforme.

10. Platile efectuate prin platforma securizata MobilPay sunt confirmate imediat dupa efectuarea platii, atat pe adresa de e-mail mentionata de dumneavoastra la inscriere, cat si pe adresa contact@bestcor.ro.

11. Platile efectuate prin transfer bancar se pot face prin ordin de plata, internet banking sau la orice sucursala a Bancii Transilvania. Pe factura proforma emisa la adresa de e-mail mentionata de dumneavoastra la inscriere este trecut contul bancar in care puteti depune suma aferenta facturii proforme. Cand efectuati plata sub aceste forme mentionate la punctul 11, va rugam sa mentionati la plata seria si numarul facturii proforme.

12. Pretul afisat sub forma taiata este valabil pentru plata in rate, iar cel netaiat este valabil pentru plata integrala, atat pentru plata prin ordin de plata, la sediu cu cardul sau la sediu numerar.

13. Pentru plata cu cardul online prin platforma securizata Mobilpay nu se poate selecta plata in rate. Aceasta este disponibila doar prin ordin de plata, cu cardul la sediu sau numerar la sediu. De asemenea comanda online direct de pe site-ul nostru, nu poate fi selectata in rate. Comanda in rate poate fi efectuata doar telefonic sau la sediu.

Validarea platii

1. Indiferent de forma de plata aleasa, in maxim 2 zile lucratoare de la data confirmarii platii, se va emite, de catre consultantii Bestcor Training Center SRL, factura fiscala, la adresa de e-mail pe care ati mentionat-o in formularul de inscriere online. In cazul in care aveti nevoie de factura fiscala in original va rugam sa va prezentati la sediul Bestcor Training Center SRL pentru a o ridica.

2. Se considera forma de plata validata in momentul in care suma mentionata pe factura proforma se regaseste in contul Bestcor Training Center SRL. In cazuri de urgenta puteti transmite copia ordinului de plata la adresa contact@bestcor.ro, iar validarea se va efectua in momentul receptionarii e-mail-ului.

Inscrierea la sediul Bestcor Training Center SRL

1. Inscrierea la cursuri se poate efectua si la sediul Bestcor Training Center SRL, cu sediul in Bucuresti, Sos. Mihai Bravu, Nr. 62A, Corp A, Cladirea Spectrum Business Center, Parter, Camera 6, de luni pana vineri, intre orele 09.00 – 17.30.

2. Locul la curs se considera rezervat dupa semnarea contractului, confirmarea platii cursului sau a primei rate si completarea dosarului cu toate documentele necesare inscrierii.

Documente necesare inscrierii:

1. Dupa inscrierea online sau la sediu este necesar sa prezentati consultantilor nostrii sau sa transmiteti prin e-mail la adresa contact@bestcor.ro urmatoarele documente: carte de identitate, ultima diploma de studii sau un document echivalent, certificat de nastere, certificat de casatorie (pentru doamne sau domni care si-au schimbat numele dupa casatorie) si adeverinta medicala cu mentiunea “clinic sanatos” sau copie a fisei de aptitudini emisa de serviciul de medicina muncii.

2. Pentru inscrierile efectuate online sau la sediu, cursantii au obligatia completarii contractului de formare profesionala, pe care il vor citi cu atentie si il vor semna.

3. Cursantii care se vor inscrie online vor primi contractul prin e-mail sau se vor prezenta la sediul Bestcor Training Center SRL.

Programarea si sustinerea cursurilor

1. Dupa validarea inscrierii online sau la sediu veti fi instiintati cu cel putin 3 zile lucratoare inainte de inceperea cursurilor.

2. Instiintarea cursantilor se va efectua telefonic sau prin e-mail conform datelor furnizate la inscriere. Tot atunci cursantii vor fi anuntati despre modul de organizare al cursurilor.

3. Cursurile vor incepe in momentul constituirii unei grupe formate din minim 10 participanti care au achitat cursurile.

4. Bestcor Training Center SRL isi rezerva dreptul de a amana inceperea cursurilor in situatia in care, pana la data de incepere afisata pe site, nu s-au inscris minim 10 participanti. Reprogramarea cursurilor se va face conform punctului 2 din “Programarea si sustinerea cursurilor”.

5. Bestcor Training Center SRL isi rezerva dreptul de a sustine cursuri formale si informale pe cont propriu sau prin partenerii sai.

Participarea la cursuri

1. Participarea la orele de curs, conform programului prezentat de consultantii Bestcor Training Center SRL, este obligatorie.

2. Bestcor Training Center SRL isi rezerva dreptul exmatricularii participantilor care acumuleaza absente intr-un procent mai mare de 25% din numarul total de ore.

Emiterea documentelor de studii

1. Certificatele de absolvire sau de calificare, precum si suplimentele descriptive (acolo unde este cazul) se vor emite de catre Bestcor Training Center SRL pe cont propriu sau prin partenerii sai.

2. Dupa absovirea cursurilor, participantii vor primi adeverinte de absolvire, care tin loc de certificat de absolvire sau de calificare pana la emiterea acestora.

3. Termenul de emitere al acertificatelor de absovire sau de calificare este de 30 de zile lucratoare, calculate de la data examinarii. Bestcor Training Center SRL nu isi asuma raspunderea in cazul depasirii termenului de emitere al certificatelor de absolvire sau de calificare, precum si a suplimentelor descriptive, in cazul in care Autoritatea Nationala pentru Calificari, prin autoritatile teritoriale, nu detine in stoc tipizate. In cazul depasirii termenului de 30 de zile, cursantii pot folosi in continuare adeverintele de absolvire pana la data remedierii situatiei.

Pretul cursurilor si taxe de examinare

1. Pretul cursurilor este afisat pe site-ul www.bestcor.ro.

2. Bestcor Training Center SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile afisate pe site, conform ofertei promovate pe o perioada limitata de timp. Proformele sau facturile fiscale emise sunt valabile la plata pana la termenul scadent.

3. Cu 5 zile lucratoare inaintea sustinerii examenului final, cursantii au obligatia completarii cererii de examinare si achitarea taxei de examinare in valoare de 50 lei RON. In caz contrar nu vor avea posibilitatea sustinerii examenului final.

Retragerea de la curs si restituirea sumelor achitate

1. Dupa inscrierea online, participantii la cursuri vor primi prin e-mail contractul de formare profesionala. In cazul in care nu sunt de acord cu clauzele contractuale pot solicita retragerea de la cursuri si restituirea sumelor achitate. Retragerea se va efectua prin completarea cererii de retragere pusa la dispozitie sau transmisa prin e-mail de reprezentantii Bestcor Training Center SRL.

2. O data cu inscrierea la sediul Bestcor Training Center SRL, participantii au obligatia citirii, completarii si semnarii contractului de formare profesionala. Dupa semnarea contractului de formare profesionala, retragerea se poate solicita doar in cazul in care cursul nu va incepe in urmatoarele 60 de zile de la data incheierii contractului de formare profesionala.

3. Bestcor Training Center SRL isi rezerva dreptul de a nu restitui sumele achitate dupa anuntarea inceperii cursului.

3. Retragerea de la cursuri se va efectua prin completarea cererii de retragere, iar sumele achitate vor fi restituite in termen de 7 zile lucratoare.

Termenii si conditiile prezentate reprezinta acordul dintre parti.

Telefon: 0744 660 448
Telefon: 0727 290 812
Sos. Mihai Bravu, Nr. 62A,
Spectrum Business Center, Parter, Sector 2,
Bucuresti